Spinners & spinner wieldoppen

Spinners hebben de laatste jaren dan eindelijk de oversteek van Amerika naar Europa gemaakt. Dat dit even heeft geduurd is eigenlijk vreemd en toch ook weer niet. Trends hebben namelijk wel vaker even nodig voor ze de oversteek. Voor spinners geld echter dat ze toch al tientallen jaren in Amerika te koop zijn. Het kan er natuurlijk best aan liggen dat Europese autoliefhebbers ze toch iets te kitscherig vonden. Dat is nu echter steeds minder het geval en spinners raken ook hier eindelijk steeds meer ingeburgerd. Kan het zijn door de vele auto's die je in Amerikaanse video clips op tv ziet?

Spinners bestaan uit een normale velg en een deel deel dat onafhankelijk van de rest van de band kan draaien. Meestal bestaan spinners uit een deel vaste spaken en daarbovenop een deel spaken op een roterende schijf. Als je tot stilstand komt blijft dit deel van de velg gewoon doordraaien. Dit ziet er gewoon super dik uit. Het geeft je auto iets unieks en het zal vele hoofden laten keren als je langs rijd.

Spinners zijn er in vele variaties. Er zijn misschien wel net zo veel spinner variaties te krijgen als gewone velgen. Dus ook voor jou auto is wel een set te vinden die perfect onder je auto staat.

Spinners zijn echter nog niet echt goedkoop. Een goed alternatief voor de duurdere lichtmetalen spinnervelgen zijn de spinner wieldoppen. Deze wieldoppen geven precies hetzelfde effect maar kosten stukken minder. Ook zijn ze makkelijk te monteren. Zeker als je niet altijd met spinners wil rijden zijn spinner wieldoppen echt ideaal. Wieldop 'spinners' bestendig tegen steenslag door de chromen laag en je kunt er dus lang plezier van hebben.

Spinners moet je gewoon eens op je auto gezien hebben om verkocht te raken. En dat kan! Door het grote aanbod spinner wieldoppen kunt je op vrijwel elke auto een passende spinner wieldoppen set plaatsen. Ben je verkocht dan is een echte spinner velg misschien wel wat je echt wil. En weet je nu al dat je echte spinners wil, dan zoek je deze toch direct via onze website uit!

Wieldop 'Spinners' zijn te verkrijgen in alle voorkomende maten als 13 inch, 14 inch, 15 inch en 16 inch. Normaal gesproken worden ze uitsluitend geleverd in sets van vier stuks. Ben je op zoek naar die fenomenale 'spinners' waar alle beroemde Rappers in de Verenigde Staten mee rondrijden? Neem dan een kijkje in ons spinner wieldoppen of spinner velgen overzicht en profiteer van alle scherpe prijzen.

 
Official suppliers
Brilliantwash auto shampoo